Marele Premiu CECCAR 2015 - Mazars cea mai bună activitate în domeniul contabilității

Bucureşti, 24 septembrie 2015

Mazars România câștigă, pentru al doilea an consecutiv, Marele Premiu CECCAR pentru cea mai bună activitate în domeniul contabilității

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) a desemnat firma Mazars drept câștigătoarea “Marelui Premiu Special Național al anului 2015”, acordat pentru cea mai bună firmă cu activitate în domeniul contabilității. Mazars devine astfel deținătoarea acestui premiu important pentru al doilea an consecutiv. 

Dino Ebneter, Partner, Head of Accounting & Payroll Outsourcing Mazars: “Bucuria de a primi acest premiu și în 2015, când sărbătorim 20 de ani de activitate Mazars în România, este foarte mare. El este pentru noi dovada extrem de valoroasă a faptului că activitatea Mazars, profesionalismul și prestația oamenilor noștri sunt aliniate la cele mai înalte standarde ale profesiei contabile. Mulțumim CECCAR pentru onoarea de a ne desemna din nou drept câștigători ai marelui premiu. Reconfirmarea valorii activității noastre la acest nivel, cel mai înalt în România, reprezintă de fapt recunoașterea valorii membrilor echipei noastre de profesioniști.”

La nivelul firmei Mazars, segmentul consultanței în domeniul financiar – contabil este integrat în linia de business reprezentând soluțiile de externalizare, alături de serviciile de salarizare și administrare de personal. Celelalte arii de activitate ale Mazars, firmă prezentă de 20 de ani pe piața din România, acoperă serviciile și soluțiile de audit, consultanță financiară și consultanță fiscală. 

În 2013, Mazars a fuzionat cu firma Adevaris, pas care a dus la consolidarea poziției Mazars în top 5 firme de audit, consultanță fiscală, de contabilitate, salarizare şi administrare de personal.