Marele Premiu CECCAR 2014 - Mazars cea mai bună activitate în domeniul contabilității

15 septembrie 2014

Mazars România a primit Marele Premiu CECCAR pentru cea mai bună activitate în domeniul contabilității

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) a acordat Mazars România “Marele Premiu Special Național al anului 2014” pentru cea mai bună firmă cu activitate în domeniul contabilității. Distincția a fost înmânată în cadrul Forumului Naţional CECCAR, organizat anual.

Dino Ebneter, Partner, Head of Accounting & Payroll Outsourcing Mazars: “Ne onorează și ne bucură foarte mult acest premiu important acordat de instituţia care gestionează profesia contabilă în România. Pentru noi, premiul reprezintă o reconfirmare a valorii echipei noastre de profesioniști dedicate soluțiilor specializate de contabilitate. Mulțumim CECCAR pentru această distincție și colegilor noștri pentru nivelul prestației lor de fiecare zi. Dorinţa noastră este să creştem tot timpul acest nivel, în beneficiul clienților noștri”. 

Activitatea Mazars în domeniul consultanței de contabilitate este integrată liniei de business care oferă soluții de externalizare, alături de consultanţa specializată în salarizare şi administrare de personal. În 2013, Mazars a fuzionat cu firma Adevaris, pas care a dus la consolidarea activităţii acestei linii de business și a poziției Mazars în top 5 firme specializate în servicii de audit, consultanţă fiscală, de contabilitate, salarizare şi administrare de personal.

Echipa Mazars România dedicată serviciilor integrate de contabilitate, salarizare şi administrare de personal furnizează consultanţă pentru companii mari multinaționale și locale, precum și pentru firme mici şi mijlocii, în limbile română, engleza, franceză, germană și italiană.

Despre Mazars

  • Mazars este o organizaţie internaţională, integrată şi independentă, specializată în servicii de audit şi consultanţă financiară, consultanță fiscală, contabilitate și salarizare, oferite de peste 13.800 de specialişti în 72 de ţări. În anul financiar 2012-2013, Grupul Mazars a înregistrat o cifră de afaceri de 1.045,6 mil EUR, în creştere cu 3,2 % față de perioada anterioară. Mazars este singura firmă din domeniul auditului şi al consultanţei financiare şi fiscale care, în spiritul transparenţei, prezintă public, anual, conturile consolidate, auditate conform IFRS.
  • În România, Mazars îşi desfăşoară activitatea din 1995. Echipa locală cuprinde 150 de profesioniști specializați în audit, consultanţă fiscală, de contabilitate, salarizare şi administrare de personal.

CONTACT: Tereza Dordia – PR Manager

Tel: +4 0733 330 667 / E-mail: tereza.dordia@mazars.ro

www.mazars.ro / www.mazars.com