Cat de sprijiniti v-ati simtit de la inceputul pandemiei de COVID-19?

Indiferent daca vorbim despre incertitudinea locului de munca sau despre ganduri temătoare in jurul revenirii la birou, angajatii se confrunta cu stres din toate partile. Un lucru foarte important in aceasta perioada este acela de a avea o sursa de incredere de la care sa putem afla informatii actuale si relevante.

Cea mai mare experienta, la nivel global, de telemunca ne-a transformat mediul de lucru in moduri surprinzatoare in urma cu cinci luni. Dincolo de ajustarile tehnologice, oamenii s-au luptat si continua sa faca acest lucru cu izolarea, sentimentele de incertitudine si responsabilitatile de ingrijire a copiilor. Aceasta perioada a dezvaluit cat de critic este sa fim intelegatori si atenti, cum sa ne gandim mai intai la ceilalti si, in cateva cuvinte, cum sa fim oameni.

In ciuda volumului imens de informatii distribuit peste tot in mass-media in ultimele luni, putine studii s-au concentrat pe sprijinul angajatilor. Din acest motiv, dorim sa realizam o analiza si sa evaluam sprijinul pe care l-ati primit in timpul acestei pandemii.

Va rugam sa completati chestionarul de mai jos. Va garantam ca nu va dura mai mult de 5 minute.

CHESTIONAR ANGAJAT

Romania este un mediu de lucru international, prin urmare, am dori sa mentionam ca acest chestionar este conceput in limba engleza, astfel putand permite persoanelor de diferite nationalitati sa raspunda.

Va multumim pentru suport!