Mazars România : Bianca Vlad devine Partener în Departamentul de Consultanță fiscală

Mazars, firma internațională de contabilitate și consultanță, a numit-o pe Bianca Vlad ca partener local.

Cu expertiză în domeniul impozitării indirecte în România și UE, Bianca a asistat, timp de peste 15 ani, numeroase întreprinderi să se dezvolte și să-și sporească valoarea, atât pentru proprietari, cât și pentru celelalte părți interesate. Ea s-a alăturat echipei de conducere Mazars la începutul anului 2017, preluând misiunea de a dezvolta și consolida echipa de experți în consultanță fiscală, profilul departmentului și portofoliul de clienți. 

"Sunt încântată să contribui la transformarea echipei de consultanță fiscală, în special în momentele de schimbare, când roboții și software-ul par a fi o soluție atrăgătoare. Am deplină încredere în agilitatea și creativitatea echipelor noastre, tot așa cum cred că vom găsi permanent modalități de a garanta servicii excelente pentru clienții noștri". 

Edwin Warmerdam, Partener Coordonator al departamentului de consultanță fiscală Mazars a declarat: "Salutăm un nou profesionist talentat și experimentat în Parteneriatul Mazars: aspirația noastră este de a oferi clienților consultanță de o calitate excepțională, iar experți precum Bianca sunt un atu in atingerea acestui obiectiv". 

Despre Mazars 

Mazars este o organizație internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, consultanță financiară și fiscală. De la 1 ianuarie 2018, Mazars și birourile sale corespondente operează în 86 de țări. Firma se bazează pe experiența a peste 20.000 de profesioniști pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internaționale, firmelor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor. 

 În România, Mazars are o experiență de peste 20 de ani în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal, fiind prezentă pe piață din anul 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 160 de profesioniști. 

 

 

CONTACT: Camelia Dejeu, Marketing & Communications Manager 

Tel: 0724.217.002 / E-mail: camelia,dejeu@mazars.ro 

www.mazars.rowww.mazars.com  / www.linkedin.com/company/mazars-in-romania