Mazars s-a mutat într-un nou birou!

[26 noiembrie, București] Mazars, compania de audit, contabilitate, consultanță fiscală și financiară și-a relocat biroul într-un centru de afaceri de ultimă generație din zona de nord a capitalei. Echipa s-a instalat în Globalworth Campus, Clădirea B, în urma unei amenajări de anvergură.

Dino Ebneter, country managing partner: "Ne înscriem în cel mai recent demers al programului internațional de acțiuni privind habitatul de muncă, ceea ce ilustrează angajamentul companiei de a se număra printre firmele moderne. 

Această mutare, într-un spațiu dinamic, asemenea profilului nostru de altfel, ne pregătește pentru viitor. În ultimii 5 ani, echipa a crescut de la 80 la mai mult de 200 de profesioniști; configurația noului birou este în sprijinul eficienței cu care dorim să generăm valoare și creștere pentru clienții noștri, în anii următori.”

Contact

Mazars Romania

Camelia Dejeu – Head of Marketing & Communications

Mob: +40 724 21 70 02

Email: camelia.dejeu@mazars.ro

 

Despre Mazars

Organizatie internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, servicii fiscale juridice și de consultanță, Mazars este o firmă unică în lumea serviciilor profesionale. De origine europeană, se bucură de 75 de ani de creștere și funcționează ca un parteneriat global integrat, cu peste 20.000 de profesionisti în 86 de țări și teritorii. Grupul caută astăzi să construiască o percepție modernă, consistentă și diferențiată în întreaga lume, reflectând valorile sale, de-a lungul zonelor geografice, întreprinderilor și piețelor.

 

În România, Mazars are mai mult de 20 de ani experiență în serviciile de audit, contabilitate, salarizare, consultanță fiscală și financiară, fiind activă pe piață din 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 200 de profesionaliști.

 

http://www.mazars.ro | www.mazars.com  / www.linkedin.com/company/mazars-in-romania