În România, Mazars anunță o creștere de 15% și numirea lui Răzvan Butucaru ca Partener pe Audit & Financial Advisory Services

Mazars România a încheiat anul fiscal 2015-2016 cu o creștere de 15% față de anul precedent și continuă să-și consolideze echipa locală. Aceasta reprezintă rezultatul evoluției susținute în toate serviciile și al dezvoltării liniei de Consultanță Financiară (Financial Advisory), lansată în 2014.

Răzvan Butucaru, Partener pe Audit & Financial Advisory Services:

Serviciile de consultanță financiară au crescut în ultimii doi ani și au devenit o linie de business importantă a Mazars România. Ne-am extins oferta, de la an la an, și am format echipe dedicate. Acum avem capacitatea de a acorda sprijin specializat: de la guvernanță corporativă și gestionarea riscurilor, control intern, consiliere în fuziuni și achiziții, până la serviciul de consultanță IT, lansat recent, care se adresează unor grupuri diverse de clienți și industrii.

Mai mult decât atât, Mazars România urmează strategia de grup și la nivel local. Astfel, am devenit una dintre puținele firme care oferă servicii de audit și consultanță instituțiilor financiare, cum ar fi cele de asigurări și cele bancare; calitatea profesioniștilor și a proiectelor realizate sunt apreciate de instituțiile de reglementare și clienți.

Rolul de partener presupune continuarea direcției strategice a Grupului, alături de echipă, privind dezvoltarea și diversificarea serviciilor și soluțiilor oferite, cât și creșterea portofoliului de clienți. Prioritatea noastră este să fim alături de clienți. În acest mediu competitiv și provocator, angajamentul nostru este acela de a rămâne un partener de încredere.”

Răzvan a contribuit semnificativ la dezvoltarea și creșterea serviciilor de consultanță Mazars, cunoștințele și profesionalismul său fiind recunoscute în mediul serviciilor financiare. Expertiza lui a dus la succesul mai multor angajamente importante, ceea ce a sporit  imaginea Mazars, pe piața furnizorilor de servicii financiare.

Razvan has contributed significantly to the development and growth of the Mazars advisory services, his knowledge and professionalism being recognized by the financial services industry. His expertise led to the success of several important cross-border engagements which consolidated Mazars image of a provider of quality professional services.

Dino Ebneter, Country Managing Partner:

"Profilul echipei noastre este ceea ce ne diferențiază. Continuitatea succesului ține de diversitatea și dinamismul acesteia. Răzvan s-a alăturat echipei în 2014, de atunci a contribuit considerabil la povestea de succes Mazars. Fiind un profesionist talentat și riguros, a demonstrat viziune în dezvoltarea liniei de consultanță financiară. Sunt încântat să-l salutăm, în parteneriatul Mazars".

Mazars este o organizație internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, consultanță financiară și fiscală. De la 1 ianuarie 2017, Mazars și birourile sale corespondente operează în 97 de țări. Firma se bazează pe experiența a peste 18.000 de profesioniști pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internaționale, firmelor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

În România, Mazars are o experiență de peste 20 de ani în audit și consultanță financiarăconsultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal, fiind prezentă pe piață din anul 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 160 de profesioniști.