Mazars România și-a consolidat echipa

Un palmares apreciabil în perioade economice dificile înseamnă management puternic și matur, iar aceasta atrage după sine responsabilitatea de a extinde rezultatele bune. ”Consolidarea echipei a devenit o prioritate, ca urmare a creșterii rezultatelor noastre din ultimii trei ani. Ne-am lărgit aria de expertiză prin atragerea de specialiști de anvergură, care să acopere și să prevadă chiar nevoile clienților noștri, într-un mediu de afaceri cu evoluție din ce în ce mai complicată”, observă Edwin Warmerdam, Tax Partner Mazars.

Bianca Vlad, Director impozite indirecte:

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul consultanței fiscale, Bianca și-a concentrat activitatea pe impozitele indirecte. În timp, ea s-a confruntat cu rezolvarea problemelor ridicate atât de companii, cât și de autoritațile române și, în acest sens, a acordat consultanță unei clientele active în diverse tipuri de afaceri. A făcut parte din echipele participante la programul PHARE, în domeniul alinierii legislației românești de aplicare a TVA la principiile europene.

Bianca este membră CCFR și certificată AIIT.

Lucian Dumitru, Senior manager taxe directe:

Deținător al unei diplome de Master în Administrație Publică acordată de Academia de Studii Economice din București, și o certificare în taxare internațională ADIT, Lucian are o experiență de peste șase ani în domeniul consultanței fiscale, fiind specializat in taxe directe și prețuri de transfer. El a acordat consultanță unei diversități de clienți, din industrii și ramuri economice precum: retail, imobiliare, energie și industria farmaceutică.

Înainte de a se alătura echipei Mazars, el a lucrat pentru o companie din Big4.

Liviu Gheorghiu, Senior manager prețuri de transfer:

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Liviu este consultant atestat de taxe și membru al Camerei de profil din România (CCFR). Cu o experiență de peste nouă ani în domeniul finanțelor și taxării, specializat pe zona prețurilor de transfer, el a acordat sprijin și servicii de specialitate unor clienți locali și internaționali, cu afaceri din domenii ca: imobiliare, energie, IT, construcții, agricultură, industria auto.

A lucrat atât pentru companii din sectorul public, cât și pentru unele din Big4.

”Niciodată echipa noastră nu a însumat atâția ani de experiență valoroasă ca acum”, conchide Edwin Warmerdam.

• Mazars este o organizație internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, consultanță financiară și fiscală. De la 1 ianuarie 2017, Mazars și birourile sale corespondente operează în 97 de țări. Firma se bazează pe experiența a peste 18.000 de profesioniști pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internaționale, firmelor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor.
  • În România, Mazars are o experiență de peste 20 de ani în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal, fiind prezentă pe piață din anul 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 160 de profesioniști.