Comunicate de presă

Aici veţi găsi ultimele comunicate de presă apărute despre Mazars România şi Grupul Mazars

MAZARS Dutch Desk

MAZARS România lansează MAZARS Dutch Desk, serviciul specializat de consultanţă pentru comunitatea de afaceri olandeză

Studiul Fiscal Regional Mazars 2013-2014

Bucureşti, 25 iunie 2014

Analiza datelor din studiul regional MAZARS 2013-2014:
România, în eşalonul țărilor Europei Centrale şi de Est cu cea mai redusă cotă de impozitare directă şi cea mai mare TVA

Autori: René Schöb, Partner, Head of Tax Advisory, MAZARS Romania
Elena Geageac, Tax Manager, MAZARS Romania

Aflaţi mai multe detalii

Edwin Warmerdam se alătură Mazars România pe poziția de Tax Partener în departamentul de Consultanță Fiscală

Echipa dedicată serviciilor de Consultanță Fiscală a biroului Mazars în România se extinde prin venirea lui Edwin Warmerdam pe poziția de Tax Partner.

Aflaţi mai multe detalii

Un nou partener la Mazars: Serge Gonvers, fondatorul Audiconsult, se alătură echipei de management

Bucureşti, 10 septembrie 2013
Serge R. GONVERS (52), fondatorul firmei Audiconsult, se alătură biroului Mazars din Bucureşti, împreună cu echipa sa.

Aflaţi mai multe detalii

Fuziune pe piaţa românească de audit, contabilitate, consultanţă fiscală şi financiară: Adevaris se alătură firmei Mazars

18 iulie 2013
Compania internaţională Mazars, specializată în servicii de audit, contabilitate, consultanţă fiscală şi financiară, a anunţat astăzi că firma românească de audit, consultanţă fiscală şi financiară Adevaris – având o echipă de 4 parteneri şi 40 de angajaţi – va fuziona cu Mazars, începând cu 1 septembrie 2013.

Aflaţi mai multe detalii

Vasile Andrian a fost numit partener

1 februarie 2012
Vasile Andrian - al doilea partener Mazars de naţionalitate română