Alianţa Praxity

Mazars este membru Praxity AISBL, cea mai extinsă Alianță de companii independente, neafiliate, de audit și consultanță din lume. Recunoscând suportul oferit de globalizare, putem recomanda companii recunoscute în diferite țări. Contactul stabilit cu firmele din Alianța Praxity le oferă clienților sprijin profesional în activitățile transnaționale desfăşurate, sprijin venit dintr-o singură sursă.

 

Despre Praxity

 

Praxity AISBL este o alianță globală de firme independente. Cu un venit obținut din cotizațiile firmelor participante, în valoare de 3,10 milioane de euro, Praxity este cea mai extinsă alianță de firme independente de contabilitate, situându-se pe locul 7 între toate organizațiile axate pe contabilitate. Din 31.12.2013, Praxity are 69 de firme participante din 97 de țări, cu un personal activ, ce numără 33.400 de persoane, în 610 birouri, potrivit cifrelor menționate în Buletinul Internațional de Contabilitate, preluate din Tabelul Ligii Firmelor și Asociațiilor.

 

Organizată ca o entitate internațională non-profit, în conformitate cu legea belgiană, Praxity are biroul administrativ situat în Londra. Ca alianță, Praxity nu practică profesia specifică contabilului public și nici nu oferă terților servicii de audit, servicii fiscale sau de consultanță și nici alte servicii profesionale. Alianța nu se constituie într-o asociere în participațiune sau într-un parteneriat între firmele participante. Dat fiind faptul că firmele din această alianță sunt independente, Praxity nu garantează pentru serviciile sau calitatea serviciilor prestate de ele.

 

Pentru mai multe informaţii

Găsiţi mai multe detalii despre Alianța Praxity accesând Praxity online