Blog

This is where you will find out about our latest articles, interviews and also gain insights on what we are creating.

Este dezvoltarea personală responsabilitatea angajatorului?

website.png
Perturbarea generată de această criză aduce multe oportunități businessurilor și angajaților lor.
Lucrul de acasă era deja o practică în unele companii, dar a realiza acest lucru cu copiii lângă noi nu a fost alternativa la care ne-am gândit. Majoritatea părinților speră să nu se mai întâlnească cu această situație, deoarece este dificil să împarți energia potrivită între slujbă și familie.

Aflaţi mai multe detalii

Tu ce faci în weekend?

article weekend blog
Toată lumea adoră această întrebare. Dar... de ce? Fii sincer! De câte ori ți s-a adresat această întrebare înaintea pandemiei? Dar acum?

Aflaţi mai multe detalii

Care dintre angajații dvs. sunt esențiali pentru companie?

articol andreea (1).png

În zilele noastre, incertitudinea a devenit principala caracteristică a vieții noastre, de la transformarea modului în care facem afaceri până la identificarea de noi oportunități și lansarea unei linii de servicii complet noi (de ex: livrările la domiciliu de mâncare sau de produse alimentare proaspete).
Lumea nu se oprește cu această criză. Va trece ceva timp până când unii își vor găsi o nouă cale, iar alții vor fi foarte puțin afectați – de exemplu, industria de software.

Aflaţi mai multe detalii

Educația care contează pentru angajați

articol blog.png
Orice criză aduce multe oportunități pentru o viață mai bună a angajatorilor și angajaților.

În ultimele decenii, mulți angajatori au înțeles că a investi în angajații lor înseamnă de fapt că aceștia investesc în parteneriatul lor pe termen lung, care aduce mai multă eficiență și mai puține pierderi financiare.

Aflaţi mai multe detalii

Gestionarea COVID-19 în mediul de afaceri privat

covid19 privately owned business article

După cum știm cu toții, pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea și starea de bine a oamenilor din întreaga lume. Atât răspândirea virusului, cât și eforturile de a îl limita, au un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi. Prioritatea principală în acest moment trebuie să fie protejarea sănătății oamenilor și luarea tuturor măsurilor necesare pentru a diminua efectele pandemiei. De asemenea, trebuie să fim conștienți de impactul inevitabil pe care îl are asupra economiei, care afectează enorm societățile private.

Aflaţi mai multe detalii

Real estate data science: are we there yet?

real estate evolution
The real estate market is placing even greater challenges on management, especially, in the fields of financing and valuation. Analyzing the data registered for this industry, we can say that it has evolved in 2019 and it is becoming more and more complex, as it begins to assume the important role it plays within the society.

Aflaţi mai multe detalii

International Women’s Day - Interview with Ella Chilea, Partner, Audit & Assurance Services

interview
This month, we are celebrating women all over the world. Happy International Women's Day!
#IWD2020 #EachforEqual

Aflaţi mai multe detalii

International Women's Day - An interview with our colleagues, Alina Simion & Andrada Surubaru

interview blog mazars romania
This month, we are celebrating women all over the world. Happy International Women's Day!
#IWD2020 #EachforEqual

Aflaţi mai multe detalii

Is the business opportunity of 5G enough to boost the telcos?

5G technology blog mazars
The future growth of telecommunication companies around the world will be affected by their ability to create and own seamless customer experiences, according to Mazars’ recent Future of Telcos study.

Aflaţi mai multe detalii

HR in the RPA era

hr rpa era
Have you confronted already with the difficulties of attracting and retaining the right talents for your business? Are you interested in finding the alternatives available already on the market to fit your talent management strategy?

Aflaţi mai multe detalii