Manualul IFRS Mazars pentru IFN-uri

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a descarca Manualul IFRS Mazars pentru instrumentele financiare, care va oferta o imagine comparativa de ansamblu asupra IAS 32, IFRS 7 si IFRS 9.

Prin comunicari comerciale ("commercial communications"), Mazars Romania intelege invitatiile la evenimente, studiile pe care compania le lanseaza local sau global, actualizări privind modificarile legislatiei legate de impozit sau audit etc.

Datele dvs. personale sunt colectate de catre Mazars in Romania, operatorul, in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.
Campurile marcate cu asterix (*) sunt obligatorii. Daca vreun camp necesar este lasat necompletat, nu va fi posibil sa va procesati solicitarea.
Datele dvs. personale sunt colectate in scopul procesarii cererii dvs.

Aveti dreptul de a accesa, corecta si sterge datele dvs. si dreptul de a va opune sau de a limita prelucrarea datelor dvs. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a oferi indrumari cu privire la ce se intampla cu datele dvs. dupa decesul dumneavoastra. In cele din urma, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice asupra dvs. sau va afecteaza in mod semnificativ intr-un mod similar.